Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hasan Basri MEMDUHOĞLU´nun Okulumuzu Ziyareti

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakülesi Dekanı Doç. Dr. Hasan Basri MEMDUHOĞLU ve Dekan Yardımcısı  Yrd. Doç. Dr. Cevdet EPÇAÇAN  Siirt´te ilk okul ziyaretini okulumuza gerçekleştirdi. Okulumuz Resim Atölyesi, Fen Laboratuarı, Rehberlik Odası ve Özel Eğitim Sınıfını gezerek ilgili öğretmenlerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Resim Öğretmenimiz Ravza UÇAR ve Rehberlik Öğretmenimiz Rahime GÖKLÜ´nün yaptığı çalışmaları yeni baskısı çıkacak "Örnek Uygulamalarla Eğitimde Yaratıcılık Yaratıcı Okul Öğretmen"kitabında yer vereceğini belirtti. Saygıdeğer hocamız Hasan Basri MEMDUHOĞLU ziyaret esnasında okulumuz öğretmeleriyle yaptığı sohbette Eğitsel birikimi ve tecrübelerini paylaştı. Keyifli geçen bu sohbetten sonra okulumuzdan ayrılan hocamız ziyaretten duyduğu memnuniyeti okul idaresiyle paylaştı. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliyor, eğitim hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

05.12.2017 2320

05-12-201705-12-201705-12-201705-12-2017